Aktuális

26 éves a Kispalotajátékok!

Tisztelt Programszervező!

a Kispalotajátékok egy szabadtéri rendezvény, ezért kérjük, szíveskedjenek kellő gondot fordítani a gyerekek megfelelő ruházatára.

  • Miután sok fedett hellyel rendelkezünk – fedett lelátóról tekinthetik meg a haditornát, a mesterségek bemutatása sátrak alatt történik, a történelmi konyha mintegy 50m2-es sátorban helyezkedik el és természetesen a múzeumi helyszínek is rengeteg fedett térrel rendelkeznek, így eső esetén sincs ok aggodalomra. Ez az oka annak, hogy esőnapot nem jelölünk meg, és ez magyarázza, hogy az elmúlt 24 évben egyetlen programnapunk sem maradt el!

Várjuk Önöket szeretettel, és bizakodunk abban, hogy az időjárás is kegyeibe fogadja a kedves látogatót!

Annak érdekében, hogy segítsük egymás munkáját, és a csoportok érkezésekor minél gördülékenyebb legyen a program véglegesítése, megosztjuk Önökkel a kötött időpontban bemutatásra kerülő programpontok kronológiáját.

  • A frissítés az aktuális napot megelőző héten kerül fel az oldalra.
  • Nem készítünk csoportoknak előre programbeosztást, érkezést követően az egyéni kérésekre is tekintettel a helyszínen állítjuk össze!
  • Érkezési időpontként 9-10 óra közötti időszakot javasoljuk!

A kötött időpontú programtervezetek és az alattuk található részletes programismertető letölthető, nyomtatható!

Ne feledje, díjmentes vasúti utazással is ellátogthat a Kispalotajátékokra!

FORGALMI REND VÁLTOZÁS A FELLEGVÁR MEGKÖZELÍTÉSÉBEN BUSZOK RÉSZÉRE!

2022. május 1-jétől a Panoráma út autóbuszok részére egyirányúsítva lett, így a Salamon-torony, Fellegvár, bobpálya megközelítése autóbuszokkal az alábbi módon lehetséges:

A Panoráma útra Visegrád és Dunabogdány között, a “nyári felhajtón” lehet felkanyarodni, és a város felé lejönni.

  • Parkolási rend változás! A „Palotaház Nagyparkoló” buszok számára 1.500Ft/óra, vagy 6.000Ft/nap. Kizárólag az automata oszlopoknál fizethető fémpénzzel, vagy KÁRTYÁVAL! A magunk részéről erősen javasoljuk, hogy ezt a feladatot a busztársaság képviselője (a gépjármű vezetője) végezze!
  • A buszok számára ingyenes parkolási lehetőség is lehetséges, ezzel kapcsolatban keressék a visegrádi önkormányzat Infopontját a parkoló Duna-felé eső sarkában