Aktuális

Tisztelt Pedagógus Kollégák!

A meghirdetett veszélyhelyzetben – tiszteletben tartva az iskolavezetés döntését – javasoljuk a felesleges adminisztráció (lemondás) helyett a várakozó álláspontot és azt, hogy április legvégén tekintsük át ismét a lehetőségeket.

Minden jelentkezőt kellő időben telefonon meg fogunk keresni.

Abban a vonatkozásban, hogy két hónap múlva milyen szabályokat kell majd követni (szigorúbbat vagy megengedőbbet) egyelőre senki nem láthatja! 

Reméljük javaslatunk elfogadható és egyetértenek vele.

Köszönettel a Kispalotajátékok szervezői

P.S.

Tekintettel arra, hogy nincs költségvonzata a „Jelentkezés” kitöltésének és elküldésének, így változatlanul várjuk azokat a meghirdetett napokra, bízva az állapotok normalizálódásában!

Budapest, 2020. március 16.

Tisztelt Programszervezõ!

a Kispalotajátékok egy szabadtéri rendezvény, ezért kérjük, szíveskedjenek kellő gondot fordítani a gyerekek megfelelő ruházatára.

  • Miután sok fedett hellyel rendelkezünk – fedett lelátóról tekinthetik meg a haditornát, a mesterségek bemutatása sátrak alatt történik, a történelmi konyha mintegy 50m2-es sátorban helyezkedik el és természetesen a múzeumi helyszínek is rengeteg fedett térrel rendelkeznek, így eső esetén sincs ok aggodalomra. Ez az oka annak, hogy esőnapot nem jelölünk meg, és ez magyarázza, hogy az elmúlt 20 évben egyetlen programnapunk sem maradt el!

Várjuk Önöket szeretettel, és bizakodunk abban, hogy az időjárás is kegyeibe fogadja a kedves látogatót!

(Visegrád aktuális időjóslata elérhető az oldal alján található időjárás-banner segítségével)

Annak érdekében, hogy segítsük egymás munkáját, és a csoportok érkezésekor minél gördülékenyebb legyen a program véglegesítése, megosztjuk Önökkel a kötött időpontban bemutatásra kerülő programpontok kronológiáját.

  • A frissítés az aktuális napot megelőző héten kerül fel az oldalra.
  • Véglegesítés csoportonként mindig a helyszínen történik!

Ne feledje, díjmentes vasúti utazással is ellátogthat a Kispalotajátékokra!

A kiválasztott programra kattintva letölthető (ezek jelenleg MINTÁK)!

A minták alatt található a program részletes leírása (letölthető, nyomtatható)